Korkokengät Mekko Naisten Vaaleanpunainen Sandaalit Aiweiyi Strassi Paksu qwItd1 Korkokengät Mekko Naisten Vaaleanpunainen Sandaalit Aiweiyi Strassi Paksu qwItd1 Korkokengät Mekko Naisten Vaaleanpunainen Sandaalit Aiweiyi Strassi Paksu qwItd1 Korkokengät Mekko Naisten Vaaleanpunainen Sandaalit Aiweiyi Strassi Paksu qwItd1 Korkokengät Mekko Naisten Vaaleanpunainen Sandaalit Aiweiyi Strassi Paksu qwItd1 Korkokengät Mekko Naisten Vaaleanpunainen Sandaalit Aiweiyi Strassi Paksu qwItd1

Varaa huone

Korkokengät Naisten Vaaleanpunainen Sandaalit Paksu Aiweiyi Strassi Mekko Saat parhaan hinnan ja edut
Korkokengät Sandaalit Paksu Vaaleanpunainen Mekko Aiweiyi Naisten Strassi
Aiweiyi Naisten Vaaleanpunainen Paksu Mekko Korkokengät Strassi Sandaalit
Paksu Mekko Strassi Vaaleanpunainen Aiweiyi Sandaalit Korkokengät Naisten

Korkokengät Mekko Naisten Vaaleanpunainen Sandaalit Aiweiyi Strassi Paksu qwItd1

Vaaleanpunainen Paksu Mekko Sandaalit Naisten Strassi Aiweiyi Korkokengät Hotelli Verso elää keskellä kaupunkikulttuuria, ihmisvirtojen äärellä. Me olemme vaalimassa elämää rikastuttavia kokemuksia, spontaaneja kohtaamisia, ohikiitäviä hetkiä. Olemme yksilöllinen ja vapaa kokeilemaan jotain uutta. Me haluamme tarjota sinulle urbaaneja nautintoja, itse tehtyjä leivoksia ja café lattea, tuoreita makuja lähituottajilta, virkistäviä tapahtumia sekä tietysti hyviä yöunia.

Tutustu meihin

Huoneet

Sänkyjen ja vuodevaatteiden valinnan olemme tehneet erityisen huolellisesti untasi vaaliaksemme. Kylpyhuoneeseen saat valita suihkun tai kylpyammeen, osassa superior-tason huoneista on myös oma sauna. Yöpymiskokemukseen kuuluu aina Hotelli Verson ainutlaatuinen aamiainen ja asiakassaunojen käyttö.

Aamiainen

Verson ainutlaatuisen maukas suomalainen aamiainen on kokemus jo itsessään. Leivät leivomme omilla resepteillämme hyödyntäen lähituottajien viljoja, ja kokkimme valmistaa munakkaan toiveidesi mukaan aamiaissalimme avokeittiössä. Tarjolla on aina lähellä tuotettuja ja sesonkien parhaita tuotteita.

Polven 4 Kengät M Musta Madden Naisten Koko Kannoilla Prowel Steve 10 Yli TI8q7ZwxYn

Iltapala

Maanantaista torstaihin illalliskokkimme valmistaa päivittäin vaihtuvan, tuoreista ja paikallisista raaka-aineista tehdyn makuelämyksen ravintola Silmussa. Avokeittiössä tilauksesta valmistettava annos tarjoillaan pöytään. Iltapala-menu on vaihtuva ja saatavilla kaikkiin huoneluokkiin lisäpalveluna.

Women'sd Geox Faviola Varvas Suljettu Kantapäät FapaB

Keskustahotelli

Hotellimme sijaitsee keskellä Suomen kauneinta kävelykatua, entisen Jyväshovin paikalla. Jyväskylän monipuoliset ostospaikat, kiinnostavat kulttuurikohteet ja vilkas yöelämä ovat ulottuvillasi heti astuessasi ovestamme ulos. Me elämme niin kaupungin kuin vieraidemme rytmissä – joka päivä ja jokaikinen yö.

Nahkaa Pinkki 6cm Häät Kiilat Kantapää Aitoa Kammiot 9cm 9 Carol Naiset Cm Korkokengät Kengät Läpinäkyvä 1qEnU6gxSw

5cm Musta Avokkaat Mustat Seksikäs Muoti Korkokengät Snfgoij eu Työtä Yökerho 8 Osapuoli 35 3 Uk Weddingdaphne Nainen YvxqUYwnS7

Viihdy ja rentoudu Jyväskylässä

Aiweiyi Mekko Vaaleanpunainen Naisten Sandaalit Paksu Strassi Korkokengät Jyväskylässä tapahtuu ympäri vuoden. Opastamme sinut parhaisiin aktiviteetteihin ja tapahtumiin, ja hotelliltamme saat usein myös liput ja pääsymaksut edullisemmin. Voit tietysti jättää kaiken myös meidän huoleksemme: käyntisi Jyväskylässä on elämys, vaikka viettäisit koko ajan vieraanamme. Meillä on viihtyisimmät huoneet, uniikki aamiainen, maittava lounas- ja iltapalavalikoima sekä yöelämännälkäiselle oma viihtyisä olohuoneemme Verson Baari.

Ajankohtaista

Parempia palveluita yrityksille

Mekko Vaaleanpunainen Korkokengät Aiweiyi Strassi Sandaalit Paksu Naisten Hotelli Verso on luotettava kumppani yrityksille. Järjestämme kokoukset, työhyvinvointitapahtumat ja muut tilaisuudet yksilöllisesti vieraidemme tarpeet huomioiden upeissa tiloissa keskellä Jyväskylää.

Yrityspalvelut

Yrityssopimukset

Reilu sopimusmalli huomioi monipuolisesti yritysten erilaiset tarpeet. Keskustahotellissamme järjestämme majoitukset, tarjoilut, kokoukset ja juhlat juuri kuten haluatte.

Kokouspalvelut

Uusi, moderni ja muokattava kokous- ja juhlatila Kerkkä tarjoaa puitteet 10–200 hengen tilaisuuksiin. Kokousvälineet ja -tarjoilut järjestämme toiveidenne mukaan.

Juhlatilat

Keskeinen sijainti, toimivat tilat ja välineet sekä yksilöllinen, aidosti vieraidemme tarpeet huomioiva palvelu ovat avaimet onnistuneiden juhlien ja muiden yritystilaisuuksien järjestämisen.