Pohja Paksu Alustan Vedenpitävä Kengät Aprikoosi Kantapää Korkeakorkoiset Pumput 8XqO6wTI Pohja Paksu Alustan Vedenpitävä Kengät Aprikoosi Kantapää Korkeakorkoiset Pumput 8XqO6wTI Pohja Paksu Alustan Vedenpitävä Kengät Aprikoosi Kantapää Korkeakorkoiset Pumput 8XqO6wTI Pohja Paksu Alustan Vedenpitävä Kengät Aprikoosi Kantapää Korkeakorkoiset Pumput 8XqO6wTI Pohja Paksu Alustan Vedenpitävä Kengät Aprikoosi Kantapää Korkeakorkoiset Pumput 8XqO6wTI

Varaa huone

Korkeakorkoiset Pohja Kantapää Pumput Vedenpitävä Aprikoosi Paksu Kengät Alustan Saat parhaan hinnan ja edut
Alustan Pumput Korkeakorkoiset Paksu Vedenpitävä Aprikoosi Kantapää Kengät Pohja
Kantapää Paksu Pohja Kengät Vedenpitävä Alustan Pumput Aprikoosi Korkeakorkoiset
Aprikoosi Kantapää Pohja Vedenpitävä Korkeakorkoiset Paksu Kengät Pumput Alustan

Pohja Paksu Alustan Vedenpitävä Kengät Aprikoosi Kantapää Korkeakorkoiset Pumput 8XqO6wTI

Pohja Pumput Alustan Kengät Paksu Korkeakorkoiset Vedenpitävä Kantapää Aprikoosi Hotelli Verso elää keskellä kaupunkikulttuuria, ihmisvirtojen äärellä. Me olemme vaalimassa elämää rikastuttavia kokemuksia, spontaaneja kohtaamisia, ohikiitäviä hetkiä. Olemme yksilöllinen ja vapaa kokeilemaan jotain uutta. Me haluamme tarjota sinulle urbaaneja nautintoja, itse tehtyjä leivoksia ja café lattea, tuoreita makuja lähituottajilta, virkistäviä tapahtumia sekä tietysti hyviä yöunia.

Tutustu meihin

Huoneet

Sänkyjen ja vuodevaatteiden valinnan olemme tehneet erityisen huolellisesti untasi vaaliaksemme. Kylpyhuoneeseen saat valita suihkun tai kylpyammeen, osassa superior-tason huoneista on myös oma sauna. Yöpymiskokemukseen kuuluu aina Hotelli Verson ainutlaatuinen aamiainen ja asiakassaunojen käyttö.

Aamiainen

Verson ainutlaatuisen maukas suomalainen aamiainen on kokemus jo itsessään. Leivät leivomme omilla resepteillämme hyödyntäen lähituottajien viljoja, ja kokkimme valmistaa munakkaan toiveidesi mukaan aamiaissalimme avokeittiössä. Tarjolla on aina lähellä tuotettuja ja sesonkien parhaita tuotteita.

Polven 4 Kengät M Musta Madden Naisten Koko Kannoilla Prowel Steve 10 Yli TI8q7ZwxYn

Iltapala

Maanantaista torstaihin illalliskokkimme valmistaa päivittäin vaihtuvan, tuoreista ja paikallisista raaka-aineista tehdyn makuelämyksen ravintola Silmussa. Avokeittiössä tilauksesta valmistettava annos tarjoillaan pöytään. Iltapala-menu on vaihtuva ja saatavilla kaikkiin huoneluokkiin lisäpalveluna.

Women'sd Geox Faviola Varvas Suljettu Kantapäät FapaB

Keskustahotelli

Hotellimme sijaitsee keskellä Suomen kauneinta kävelykatua, entisen Jyväshovin paikalla. Jyväskylän monipuoliset ostospaikat, kiinnostavat kulttuurikohteet ja vilkas yöelämä ovat ulottuvillasi heti astuessasi ovestamme ulos. Me elämme niin kaupungin kuin vieraidemme rytmissä – joka päivä ja jokaikinen yö.

Nahkaa Pinkki 6cm Häät Kiilat Kantapää Aitoa Kammiot 9cm 9 Carol Naiset Cm Korkokengät Kengät Läpinäkyvä 1qEnU6gxSw

Punainen Morsiamen Stiletto Satiini Naisten Korkokenkiä Iltamat Miyoopark Kengät Y156 Strappy Au 8 xn1ScqqI

Viihdy ja rentoudu Jyväskylässä

Pohja Kantapää Alustan Kengät Pumput Paksu Vedenpitävä Korkeakorkoiset Aprikoosi Jyväskylässä tapahtuu ympäri vuoden. Opastamme sinut parhaisiin aktiviteetteihin ja tapahtumiin, ja hotelliltamme saat usein myös liput ja pääsymaksut edullisemmin. Voit tietysti jättää kaiken myös meidän huoleksemme: käyntisi Jyväskylässä on elämys, vaikka viettäisit koko ajan vieraanamme. Meillä on viihtyisimmät huoneet, uniikki aamiainen, maittava lounas- ja iltapalavalikoima sekä yöelämännälkäiselle oma viihtyisä olohuoneemme Verson Baari.

Ajankohtaista

Parempia palveluita yrityksille

Aprikoosi Korkeakorkoiset Pohja Paksu Alustan Kengät Kantapää Pumput Vedenpitävä Hotelli Verso on luotettava kumppani yrityksille. Järjestämme kokoukset, työhyvinvointitapahtumat ja muut tilaisuudet yksilöllisesti vieraidemme tarpeet huomioiden upeissa tiloissa keskellä Jyväskylää.

Yrityspalvelut

Yrityssopimukset

Reilu sopimusmalli huomioi monipuolisesti yritysten erilaiset tarpeet. Keskustahotellissamme järjestämme majoitukset, tarjoilut, kokoukset ja juhlat juuri kuten haluatte.

Kokouspalvelut

Uusi, moderni ja muokattava kokous- ja juhlatila Kerkkä tarjoaa puitteet 10–200 hengen tilaisuuksiin. Kokousvälineet ja -tarjoilut järjestämme toiveidenne mukaan.

Juhlatilat

Keskeinen sijainti, toimivat tilat ja välineet sekä yksilöllinen, aidosti vieraidemme tarpeet huomioiva palvelu ovat avaimet onnistuneiden juhlien ja muiden yritystilaisuuksien järjestämisen.