Huomautti Pumput Teräväkärkiset Kääritty Toe Korkokenkiä Paksu On Mekko Himo Laastari Naisten Musta Pauline tqwBOn1 Huomautti Pumput Teräväkärkiset Kääritty Toe Korkokenkiä Paksu On Mekko Himo Laastari Naisten Musta Pauline tqwBOn1 Huomautti Pumput Teräväkärkiset Kääritty Toe Korkokenkiä Paksu On Mekko Himo Laastari Naisten Musta Pauline tqwBOn1
Naisten Korkokenkiä Kärki Vilisevä Eclimb Nilkkalenkki Alusta Avoin Violetti dqn7wxtxz8
 
a

Petäys Resort sijaitsee vain reilun tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja Lahdesta.  Tampereelta ei tuntiakaan. Majoitushintamme sisältävät kuljetuksen Hämeenlinnan bussi- ja juna-asemalta.

Vanajaveden sylissä kokoustat ihanissa maisemissa ajanmukaisin välinein. Lomasi on täynnä tekemistä, luonnon rauhaa, herkkuruokaa ja hyviä unia. 
 

Tutustu ilmaisee kuljetukseen >>

Petäys on todellinen puuhaniemi

Hotellin ympäristössä Vanajaveden upeissa rantamaisemissa tekemistä riittää niin kokousvieraille kuin lomanviettäjillekin.

Puuhaa tenniksestä salibandyyn ja rantasaunomisesta frisbeegolffiin on tarjolla joka päivä. Pyyntimahdollisuudet Suomen parhailla rapu- ja kuhavesillä koukuttavat ympäri vuoden. Kumppanimme toteuttavat räätälöityjä ohjelmia ryhmien toiveiden mukaan. Kysy lisää myyntipalvelustamme.

Hämeenlinnasta ympäristöineen löytyy 6 golf-kenttää, kulttuuria joka makuun: kansallissäveltäjä Jean Sibeliuksen syntymäkoti, Verkatehdas monipuolisine konsertti - ja tapahtumatarjontoineen, Hämeen Linna, Museo Militaria, Panssarimuseo, Iittalan lasimäki ja Visavuori. Tampereella voit poiketa Muumimuseoon ja Särkänniemeen. Ja Tervakosken Puuhamaahankin on meiltä helppoa pistäytyä.

Ota yhteyttä ja kerro toiveet - Me haluamme täyttää ne!

 

Lue viimeisin Uutiskirjeemme >>

Lue Petäyksen artikkeli Hämeen Sanomat >>

Kaikki tuotepaketit >>Puolella Häät Pumput Kengät Violetti Risaisen Kiiltonahkaa Kaltevuus Juhlakengät Umexi Korkokengät Tikari Naisten Teräväkärkiset nSRq5x4H1

Elämyksiä Hämeessä 2018

Teräväkärkiset Huomautti Musta On Laastari Naisten Mekko Himo Pumput Pauline Paksu Kääritty Korkokenkiä Toe Musta Korkokenkiä Toe Mekko Pauline Himo Naisten Paksu Kääritty Laastari Teräväkärkiset Pumput On Huomautti Kiinteä Kengät Musta Mokka Stiletto Pumput Nansay Korkokengät Teräväkärkiset Taivas Korkokenkiä Naisten Suurikokoinen v1vz0q