Sandaali Solki Hihna Korkokenkiä Sininen Naisten Alusta Iltapuku Aiweiyi Kärki Kenkiä Avoin Pumppu Rento nAIvZWq Sandaali Solki Hihna Korkokenkiä Sininen Naisten Alusta Iltapuku Aiweiyi Kärki Kenkiä Avoin Pumppu Rento nAIvZWq Sandaali Solki Hihna Korkokenkiä Sininen Naisten Alusta Iltapuku Aiweiyi Kärki Kenkiä Avoin Pumppu Rento nAIvZWq Sandaali Solki Hihna Korkokenkiä Sininen Naisten Alusta Iltapuku Aiweiyi Kärki Kenkiä Avoin Pumppu Rento nAIvZWq Sandaali Solki Hihna Korkokenkiä Sininen Naisten Alusta Iltapuku Aiweiyi Kärki Kenkiä Avoin Pumppu Rento nAIvZWq

Varaa huone

Sininen Sandaali Rento Avoin Iltapuku Kenkiä Aiweiyi Pumppu Hihna Korkokenkiä Solki Naisten Kärki Alusta Saat parhaan hinnan ja edut
Hihna Rento Iltapuku Aiweiyi Pumppu Naisten Sandaali Kenkiä Solki Korkokenkiä Alusta Kärki Avoin Sininen
Korkokenkiä Pumppu Rento Sandaali Iltapuku Avoin Sininen Hihna Kenkiä Alusta Aiweiyi Naisten Solki Kärki
Avoin Pumppu Sininen Iltapuku Alusta Kenkiä Hihna Kärki Naisten Aiweiyi Rento Solki Korkokenkiä Sandaali

Sandaali Solki Hihna Korkokenkiä Sininen Naisten Alusta Iltapuku Aiweiyi Kärki Kenkiä Avoin Pumppu Rento nAIvZWq

Naisten Aiweiyi Rento Iltapuku Sininen Avoin Hihna Sandaali Korkokenkiä Alusta Kenkiä Solki Kärki Pumppu Hotelli Verso elää keskellä kaupunkikulttuuria, ihmisvirtojen äärellä. Me olemme vaalimassa elämää rikastuttavia kokemuksia, spontaaneja kohtaamisia, ohikiitäviä hetkiä. Olemme yksilöllinen ja vapaa kokeilemaan jotain uutta. Me haluamme tarjota sinulle urbaaneja nautintoja, itse tehtyjä leivoksia ja café lattea, tuoreita makuja lähituottajilta, virkistäviä tapahtumia sekä tietysti hyviä yöunia.

Tutustu meihin

Huoneet

Sänkyjen ja vuodevaatteiden valinnan olemme tehneet erityisen huolellisesti untasi vaaliaksemme. Kylpyhuoneeseen saat valita suihkun tai kylpyammeen, osassa superior-tason huoneista on myös oma sauna. Yöpymiskokemukseen kuuluu aina Hotelli Verson ainutlaatuinen aamiainen ja asiakassaunojen käyttö.

Aamiainen

Verson ainutlaatuisen maukas suomalainen aamiainen on kokemus jo itsessään. Leivät leivomme omilla resepteillämme hyödyntäen lähituottajien viljoja, ja kokkimme valmistaa munakkaan toiveidesi mukaan aamiaissalimme avokeittiössä. Tarjolla on aina lähellä tuotettuja ja sesonkien parhaita tuotteita.

Polven 4 Kengät M Musta Madden Naisten Koko Kannoilla Prowel Steve 10 Yli TI8q7ZwxYn

Iltapala

Maanantaista torstaihin illalliskokkimme valmistaa päivittäin vaihtuvan, tuoreista ja paikallisista raaka-aineista tehdyn makuelämyksen ravintola Silmussa. Avokeittiössä tilauksesta valmistettava annos tarjoillaan pöytään. Iltapala-menu on vaihtuva ja saatavilla kaikkiin huoneluokkiin lisäpalveluna.

Women'sd Geox Faviola Varvas Suljettu Kantapäät FapaB

Keskustahotelli

Hotellimme sijaitsee keskellä Suomen kauneinta kävelykatua, entisen Jyväshovin paikalla. Jyväskylän monipuoliset ostospaikat, kiinnostavat kulttuurikohteet ja vilkas yöelämä ovat ulottuvillasi heti astuessasi ovestamme ulos. Me elämme niin kaupungin kuin vieraidemme rytmissä – joka päivä ja jokaikinen yö.

Nahkaa Pinkki 6cm Häät Kiilat Kantapää Aitoa Kammiot 9cm 9 Carol Naiset Cm Korkokengät Kengät Läpinäkyvä 1qEnU6gxSw

Muulin Dansko Naisten Pro Xp Kenkä wpatwnRxrq

Viihdy ja rentoudu Jyväskylässä

Hihna Aiweiyi Naisten Alusta Sandaali Kärki Iltapuku Kenkiä Avoin Pumppu Rento Sininen Korkokenkiä Solki Jyväskylässä tapahtuu ympäri vuoden. Opastamme sinut parhaisiin aktiviteetteihin ja tapahtumiin, ja hotelliltamme saat usein myös liput ja pääsymaksut edullisemmin. Voit tietysti jättää kaiken myös meidän huoleksemme: käyntisi Jyväskylässä on elämys, vaikka viettäisit koko ajan vieraanamme. Meillä on viihtyisimmät huoneet, uniikki aamiainen, maittava lounas- ja iltapalavalikoima sekä yöelämännälkäiselle oma viihtyisä olohuoneemme Verson Baari.

Ajankohtaista

Parempia palveluita yrityksille

Aiweiyi Pumppu Iltapuku Kenkiä Rento Hihna Naisten Sandaali Alusta Kärki Korkokenkiä Avoin Sininen Solki Hotelli Verso on luotettava kumppani yrityksille. Järjestämme kokoukset, työhyvinvointitapahtumat ja muut tilaisuudet yksilöllisesti vieraidemme tarpeet huomioiden upeissa tiloissa keskellä Jyväskylää.

Yrityspalvelut

Yrityssopimukset

Reilu sopimusmalli huomioi monipuolisesti yritysten erilaiset tarpeet. Keskustahotellissamme järjestämme majoitukset, tarjoilut, kokoukset ja juhlat juuri kuten haluatte.

Kokouspalvelut

Uusi, moderni ja muokattava kokous- ja juhlatila Kerkkä tarjoaa puitteet 10–200 hengen tilaisuuksiin. Kokousvälineet ja -tarjoilut järjestämme toiveidenne mukaan.

Juhlatilat

Keskeinen sijainti, toimivat tilat ja välineet sekä yksilöllinen, aidosti vieraidemme tarpeet huomioiva palvelu ovat avaimet onnistuneiden juhlien ja muiden yritystilaisuuksien järjestämisen.