Lovea Sandaalit Sitoa Pumput Musta Korkokengät Peep Kengät Muoti Nj Naisten Pinota Toe Bootie 0w4I1zpq Lovea Sandaalit Sitoa Pumput Musta Korkokengät Peep Kengät Muoti Nj Naisten Pinota Toe Bootie 0w4I1zpq Lovea Sandaalit Sitoa Pumput Musta Korkokengät Peep Kengät Muoti Nj Naisten Pinota Toe Bootie 0w4I1zpq Lovea Sandaalit Sitoa Pumput Musta Korkokengät Peep Kengät Muoti Nj Naisten Pinota Toe Bootie 0w4I1zpq Lovea Sandaalit Sitoa Pumput Musta Korkokengät Peep Kengät Muoti Nj Naisten Pinota Toe Bootie 0w4I1zpq Lovea Sandaalit Sitoa Pumput Musta Korkokengät Peep Kengät Muoti Nj Naisten Pinota Toe Bootie 0w4I1zpq

Varaa huone

Sitoa Pinota Toe Bootie Korkokengät Nj Naisten Kengät Muoti Sandaalit Musta Pumput Lovea Peep Saat parhaan hinnan ja edut
Musta Pumput Peep Sitoa Pinota Sandaalit Korkokengät Nj Bootie Naisten Toe Kengät Lovea Muoti
Toe Naisten Muoti Pumput Bootie Nj Peep Pinota Sitoa Musta Sandaalit Kengät Lovea Korkokengät
Pumput Toe Naisten Nj Musta Korkokengät Muoti Pinota Bootie Peep Kengät Sandaalit Lovea Sitoa

Lovea Sandaalit Sitoa Pumput Musta Korkokengät Peep Kengät Muoti Nj Naisten Pinota Toe Bootie 0w4I1zpq

Toe Pumput Lovea Korkokengät Peep Muoti Naisten Sandaalit Kengät Nj Sitoa Musta Bootie Pinota Hotelli Verso elää keskellä kaupunkikulttuuria, ihmisvirtojen äärellä. Me olemme vaalimassa elämää rikastuttavia kokemuksia, spontaaneja kohtaamisia, ohikiitäviä hetkiä. Olemme yksilöllinen ja vapaa kokeilemaan jotain uutta. Me haluamme tarjota sinulle urbaaneja nautintoja, itse tehtyjä leivoksia ja café lattea, tuoreita makuja lähituottajilta, virkistäviä tapahtumia sekä tietysti hyviä yöunia.

Tutustu meihin

Huoneet

Sänkyjen ja vuodevaatteiden valinnan olemme tehneet erityisen huolellisesti untasi vaaliaksemme. Kylpyhuoneeseen saat valita suihkun tai kylpyammeen, osassa superior-tason huoneista on myös oma sauna. Yöpymiskokemukseen kuuluu aina Hotelli Verson ainutlaatuinen aamiainen ja asiakassaunojen käyttö.

Aamiainen

Verson ainutlaatuisen maukas suomalainen aamiainen on kokemus jo itsessään. Leivät leivomme omilla resepteillämme hyödyntäen lähituottajien viljoja, ja kokkimme valmistaa munakkaan toiveidesi mukaan aamiaissalimme avokeittiössä. Tarjolla on aina lähellä tuotettuja ja sesonkien parhaita tuotteita.

Polven 4 Kengät M Musta Madden Naisten Koko Kannoilla Prowel Steve 10 Yli TI8q7ZwxYn

Iltapala

Maanantaista torstaihin illalliskokkimme valmistaa päivittäin vaihtuvan, tuoreista ja paikallisista raaka-aineista tehdyn makuelämyksen ravintola Silmussa. Avokeittiössä tilauksesta valmistettava annos tarjoillaan pöytään. Iltapala-menu on vaihtuva ja saatavilla kaikkiin huoneluokkiin lisäpalveluna.

Women'sd Geox Faviola Varvas Suljettu Kantapäät FapaB

Keskustahotelli

Hotellimme sijaitsee keskellä Suomen kauneinta kävelykatua, entisen Jyväshovin paikalla. Jyväskylän monipuoliset ostospaikat, kiinnostavat kulttuurikohteet ja vilkas yöelämä ovat ulottuvillasi heti astuessasi ovestamme ulos. Me elämme niin kaupungin kuin vieraidemme rytmissä – joka päivä ja jokaikinen yö.

Nahkaa Pinkki 6cm Häät Kiilat Kantapää Aitoa Kammiot 9cm 9 Carol Naiset Cm Korkokengät Kengät Läpinäkyvä 1qEnU6gxSw

Kierroksella Suljetun Väri Pinkki Pu Korkokengät Naisten Vedä Pumput kengät Toe Allhqfashion Valikoituja wqFatt

Viihdy ja rentoudu Jyväskylässä

Korkokengät Toe Sitoa Pinota Musta Naisten Muoti Pumput Bootie Nj Lovea Peep Kengät Sandaalit Jyväskylässä tapahtuu ympäri vuoden. Opastamme sinut parhaisiin aktiviteetteihin ja tapahtumiin, ja hotelliltamme saat usein myös liput ja pääsymaksut edullisemmin. Voit tietysti jättää kaiken myös meidän huoleksemme: käyntisi Jyväskylässä on elämys, vaikka viettäisit koko ajan vieraanamme. Meillä on viihtyisimmät huoneet, uniikki aamiainen, maittava lounas- ja iltapalavalikoima sekä yöelämännälkäiselle oma viihtyisä olohuoneemme Verson Baari.

Ajankohtaista

Parempia palveluita yrityksille

Musta Pumput Sitoa Peep Pinota Sandaalit Naisten Korkokengät Kengät Bootie Nj Lovea Toe Muoti Hotelli Verso on luotettava kumppani yrityksille. Järjestämme kokoukset, työhyvinvointitapahtumat ja muut tilaisuudet yksilöllisesti vieraidemme tarpeet huomioiden upeissa tiloissa keskellä Jyväskylää.

Yrityspalvelut

Yrityssopimukset

Reilu sopimusmalli huomioi monipuolisesti yritysten erilaiset tarpeet. Keskustahotellissamme järjestämme majoitukset, tarjoilut, kokoukset ja juhlat juuri kuten haluatte.

Kokouspalvelut

Uusi, moderni ja muokattava kokous- ja juhlatila Kerkkä tarjoaa puitteet 10–200 hengen tilaisuuksiin. Kokousvälineet ja -tarjoilut järjestämme toiveidenne mukaan.

Juhlatilat

Keskeinen sijainti, toimivat tilat ja välineet sekä yksilöllinen, aidosti vieraidemme tarpeet huomioiva palvelu ovat avaimet onnistuneiden juhlien ja muiden yritystilaisuuksien järjestämisen.